خوشه کیوی
خوشه کیوی
  • BDS ها
    • گیاه گلدانی زینتی
  • خدمات کشاورزی
    • کود و سم
  • کیوی تازه خوری
  • کیوی فرآوری شده
  • واحدهای پشتیبان
    • ژل های تخصصی محرک رشد ریشه قلمه
  • اخبار خوشه
  • فعالان خوشه
    • سردخانه دار
    • باغدار
    • واحد سورت و دسته بندی
    • صادرکنندگان
  • گواهینامه ها
    • ISO
  • مطالب علمی و رویدادها
    • رویدادها
    • مقالات و کتب آموزشی
    • بروشورهای آموزشی
    • پروژه های انجام شده
    • دوره های آموزشی
    • ثبت نام دوره های آموزشی
  • درباره ما
    • ذینفعان خوشه کیوی
    • درباره کیوی
    • محصولات
    • درباره خوشه
    • خدمات خوشه
    • وضعیت صادرات
    • ساختار
    • هیئت مدیره
    • افتخارات
  • تماس با ما
خوشه کیوی
تومان

تومان

تومان

تومان

تومان

نمایش همه
ورود / ثبت نام
    ورود به فروشگاه
    کاربر جدید هستید؟ ثبت‌نام
سبد خرید
0
  • خانه
  • محصولات
    BDS ها
    خدمات کشاورزی
    کیوی تازه خوری
    کیوی فرآوری شده
    واحدهای پشتیبان
    گیاه گلدانی زینتی
    کود و سم
    ژل های تخصصی محرک رشد ریشه قلمه
  • برنامه های عمل خوشه کیوی
    برنامه های سال 1401
    برنامه های سال 1402
    برنامه های سال 1403
  • اخبار خوشه
  • فعالان خوشه
    سردخانه دار
    باغدار
    واحد سورت و دسته بندی
    صادرکنندگان
  • گواهینامه ها
    ISO
  • مطالب علمی و رویدادها
    رویدادها
    مقالات و کتب آموزشی
    بروشورهای آموزشی
    پروژه های انجام شده
    دوره های آموزشی
    ثبت نام دوره های آموزشی
  • درباره ما
    ذینفعان خوشه کیوی
    درباره کیوی
    محصولات
    درباره خوشه
    خدمات خوشه
    وضعیت صادرات
    ساختار
    هیئت مدیره
    افتخارات
  • تماس با ما
  • English
  • فارسی
  • فروشگاه اینترنتی خوشه کیوی
  • مطالب علمی و رویدادها / بروشورهای آموزشی

مدیریت سردخانه محصول کیوی

با توجه به ‌اين‌كه ميوه کیوی‌فروت خاصيت انبارماني خوبي دارد، درصورتي‌كه پس از ضدعفوني شدن به سردخانه منتقل و درجه حرارت و رطوبت سردخانه به‌دقت تنظيم و تحت كنترل باشد مي‌توان آن‌را تا 6 ماه یا بیشتر نگه‌داري كرد (برای اطلاعات بیشتر به استاندارد 6803 آیین نگهداری کیوی در سردخانه سال 1382 مراجعه شود).

مدیریت سورتینگ وبسته بندی کیوی

درجه‌بندي ميوه كيوي‌فروت از نظر بازار فروش و صادرات اهميت خاصي داشته و معمولا‌ً براساس وزن و اندازه ميوه انجام مي‌گيرد. كليه ميوه‌هاي نارس، لك‌زده، بدشكل و آفت‌زده بايستي توسط كارگران آموزش ديده جدا گردند، زيرا وجود يك عدد ميوه پوسيده مي‌تواند تمام محتواي جعبه را فاسد نمايد.

برداشت و نگهداری کیوی

ميوه کیوی‌فروت قبل از رسيدن كامل برداشت مي‌شود و با توجه به بررسي‌هاي منابع علمي موجود، برای رقم گوشت سبز هایورد معیار اندازه‌گیری بریکس (مواد جامد محلول) میوه تنها شاخص مهم بلوغ میوه است، در حا‌لی‌که برای ارقام گوشت زرد و خونی علاوه‌بر بریکس میوه، رنگ گوشت میوه نیز از شاخص‌های مهم بلوغ میوه می‌باشد. با این وجود، از شاخص‌های بلوغ دیگر میوه کیوی‌فروت که نقش مهمی در انبارمانی آن دارد مقدار ماده خشک و سفتی میوه می‌باشد.

مدیریت تغذیه و کوددهی در باغات کیوی

مدیریت تغذیه و کوددهی در باغات کیوی

شیوه های آبیاری در باغات کیوی

شیوه های آبیاری در باغات کیوی

کاشت و تکثیر کیوی

کاشت و تکثیر کیوی و احداث تاکستان کیوی فروت

آفات و بیماری های کیوی

كيوي‌فروت در مقايسه با ساير درختان نيمه‌گرمسيري با آفات و بيماري‌هاي كمتري مواجه بوده و خسارت زيادي از اين نظر متحمل نمي‌شود. با این وجود شپشک توت، تریپس، نماتد ریشه و شانکر باکتریایی از آفات و بیماری‌های مهم اين محصول در شمال کشور هستند و خسارت قابل توجهي را نيز به آن وارد مي‌نمايند که نیاز است برای افزایش کمیت و کیفیت محصول آنها را کنترل کرد. شایان ذکر است که بیماری کپک خاکستری از مهمترین بیماری انباری کیوی‌فروت در سردخانه می‌باشد.

درباره شرکت

خوشه کیوی گیلان براساس طرح مطالعه فراگیر شناسایی و اولویت بندی خوشه های کسب وکار در سطح استان گیلان که توسط شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان در سال 1397 انجام شد در رتبه اول از بین 12 خوشه شناسایی شده قرار گرفت . آدرس: رشت- بلوار امام - خیابان پیام نور - شهرک کارگاهی - مرکز کسب و کار و نوآوری تلفن: 09114551634

مارادنبال کنید

اشتراک گذاری سایت

معرفی خوشه

نقشه خوشه

طراحی شده با در زیبیلکا